Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή σας στην Κοιλάδα των Πεταλούδων!Το ξέρατε; Ότι η Κοιλάδα των Πεταλούδων έχει ένα κρυμμένο μυστικό;

Το ιστορικό Μοναστήρι της Καλόπετρας. Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται την Κοιλάδα των Πεταλούδων κάθε χρόνο, αλλά οι περισσότεροι χάνουν το μοναστήρι, εξαιτίας της τοποθεσίας του. Γιατί; Με μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου απότομης ανάβασης είναι πρακτικά δύσκολο να φτάσουν, ακόμα και αυτοί που επιλέγουν να περπατήσουν μέχρι την κορυφή της Κοιλάδας.

Butterfly Valley Rhodes

Ακούγεται κουραστικό?

Το Butterfly Train μπορεί να το αλλάξει αυτό! Η κυκλοφορία του στην Κοιλάδα μπορεί να σας μεταφέρει μέχρι την κορυφή όπου μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το καταπληκτικό ιστορικό μοναστήρι, αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία, χτισμένο το 1780 στην ακριβώς ίδια τοποθεσία όπως το πρωτότυπο το οποίο χρονολογείται από το 13ο αιώνα.

Και όχι μόνο...

Είναι μια τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε τη συγκλονιστική θέα πάνω από την Κοιλάδα των Πεταλούδων, την ακτογραμμή της Ρόδου και κάποια από τα νησιά της Δωδεκανήσου όπως & την τουρκική ακτογραμμή. Από την κορυφή υπάρχει είσοδος στην Κοιλάδα όπου μπορείτε να ακολουθήσετε το ρυάκι μέσα από την καταπράσινη Κοιλάδα, που είναι γεμάτη από μικρούς καταρράκτες, λιμνούλες, ξύλινες γέφυρες και φυσικά χιλιάδες πεταλούδες μέχρι την κύρια είσοδο ή εναλλακτικά μπορείτε να ξαναμπείτε στο Butterfly Train για την κάθοδο.

View from Kalopetra Monastery
Το τρενάκι είναι μια απολαυστική διαδρομή και είναι εξαιρετικά πρακτικό για τους επισκέπτες με βρέφη και μικρά παιδιά καθώς και για τους ηλικιωμένους!
Διαδρομή Φυλλάδιο
Ημερομηνίες Δρομολόγια Ώρες Τιμή
20/05 – 15/10 κάθε 30′ λεπτά 09:00 – 17:00 4,5€/Άτομο | Παιδιά 0-12 ετών δωρεάν
Train